Ügyfél azonosító

Amennyiben rendelkezik ügyfél azonosító kártyával, de még nem regisztrált, ide kattintva megteheti.

Partnereinkkel kötött exkluzív szerződésink értelmében kizárólag a TMR-CLTG KFT. által szervezett személyes konzultációkon van lehetőségük klubtagjainknak tájékozódni a szállodák tulajdonosai által is jóváhagyott lehetőségekkel kapcsolatban.
Sajnálattal értesültünk ügyfeleinktől, hogy számos cég él vissza a szállodák, illetve a TMR-CLTG KFT. nevével és nem létező partneri szerződésekre, állítólagos megállapodásokra hivatkozva csábítja el klubtagjainkat különböző összejövetelekre. 
Hogy megkíméljük klubtagjainkat a felesleges és sok esetben bosszantó megbeszélésektől, kialakítottunk egy új, biztonságos kommunikációs csatornát. Létrehoztunk egy ügyfél azonosító rendszert, melynek segítségével elkerülhetőek a nem kívánt kényelmetlenségek. 
Minden klubtagunk számára elküldünk egy ügyfél azonosító kártyát, mely tartalmazza a titkos ügyfél azonosító kódot. Ezt a kódot kizárólag Önök és a szálloda képviselője ismeri, ezért mindkét fél számára rendkívül fontos, hogy semmilyen körülmények között ne adja ki harmadik személynek.
Kérjük, ügyfeleinket, hogy ezt a titkos kódot tartsák mindig maguknál és a cégünk nevében történő telefonos illetve személyes megkeresés esetén, csak abban az esetben fogadják el a meghívást illetve az ott elhangzottakat, ha az Önt megkereső személy ismeri ezt a kódot. Ellenkező esetben biztos lehet benne, hogy nem a vállaltunk által megbízott partnerrel tárgyal.
Bízunk benne, hogy a fenti változások megkönnyítik és biztosabbá teszik a kapcsolattartást. Kérjük, amennyiben akár az ügyfél azonosító kártyával, akár az üdülési hetükkel kapcsolatban bármilyen kérdésük, kérésük, észrevételük merülne fel, azt az info@tmr-cltg.hu email címen szíveskedjenek jelezni, ahol kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Ízelítő szolgáltatásainkból Kizárólagos képviselet Ügyfél azonosító Ügyfeleink mondták Gyakran felmerülő kérdések