Partnereink

Tekintse meg partnerszállodáink listáját

Waterman Holiday Club

Az üdülőklub Budapesttől 800 km-re helyezkedik el a csendes, nyugodt, sok természeti szépséget, és csodás strandokat kínáló Brac szigetén, Supetar városában, közvetlenül a tengerparton. A szálláshely privát stranddal, edzőteremmel, szaunával, beltéri- és több kültéri medencével várja a pihenésre vágyókat. Az apartmanok teljesen felszerelt konyhával és klímával rendelkeznek. Az üdülőkomplexum éttermeiben félpanziós és All Inclusive ellátás is igényelhető. Az ingatlan tulajdonosa és üzemeltetője a Svpetrvs Hoteli d.d. 2018. novemberétől - hasonlóan többi partnerünkhöz- cégünket bízta meg a szálloda kizárólagos képviseletével. A kizárólagos képviselt kiterjed az ügyfelekkel folytatott telefonos illetve személyes konzultációra, valamint a szerződésekkel kapcsolatos ügyintézésre, különös tekintettel a szerződések módosítására, öröklésére, adásvételére, vagy ajándékozására, illetve az üzemeltetési költségekkel kapcsolatos adminisztrációra. 

Holiday Club Füred

A Holiday Club Füred üdülőingatlan elsőként bízta meg cégünket több, mint 1500 klubtagjának kizárólagos képviseletével. Együttműködve a szálloda vezetőségével, valamint meghallgatva az ügyfelek észrevételeit folyamatos fejlesztjük szolgáltatásainkat.

Klubtagjainknak igény szerint számos könnyítés kínálunk melyek segítségével még rugalmasabban és még kedvezőbb költségek mellett használhatják üdülési jogukat.

Club Apartament Hotel amKreischberg

A magyarországi üdülési jog tulajdonosok közt méltán az egyik legnépszerűbb üdülő a Stájerország szívében található Club Hotel am Kresischberg. A szálloda közel húsz éve várja síelni, túrázni, pihenni vendégeit kiváló minőségű apartmanjaival, színvonalas szolgáltatásaival és változatos programajánlataival.  

Az üdülő közel 5000 ügyfelét cégünk kizárólagosan képviseli, egyedül a TMR-CLTG Kft jogosult a klubtagok meglévő szerződéseinek bármilyen típusú módosítására. Ezen módosítások a befektetővel előre egyeztetve érinthetik a szerződésben megjelölt apartman szezonját, futamidejét, illetve akár a fenntartási költség mértékét is.

Club Hotel Cortina

A Club Hotel Cortina több mint 25 éve fogadja vendégeit Bécs egyik legelegánsabb és legnyugodtabb kerületében Hietzingben, a Schönbrunni kastély szomszédságában. Felújított apartmanjaiban üdülési jogot vásárolt klubtagjai felhőtlenül élvezhetik a csodálatos Bécs minden szépségét. Minden évszaknak meg van a maga élvezetes programja, télen a bécsi adventi vásár, tavasszal  zenei fesztiválok,  nyáron a belvárosban egy Saher torta mellet nézhetjük a színes forgatagot, összel egy hangulatos szüret Grinzingben. Klubtagjaink üdülési heteiket évente akár megbontva 3 és 4 napra, két részletben is eltölthetik  a szállodában.

A szálloda tulajdonosai úgy döntöttek, hogy az értékesítésbe bevonják cégünket a TMR-CLTG Kft. azzal a nem titkolt céllal, hogy a klubtagok számára új, modern és mindenki számára előnyös feltételeket tudjon kínálni.  Lehetőség van az üdülési hetek rövidítésére, rugalmas üdülési hét választására amit az év 52 hetében akkor használhtja tulajdonosa amikor csak akarja. 

Hotel Aurum, Park Hotel Ambrózia, Admirális Panzió

Mindhárom üdülő a Hajdú Park befektető csoporthoz tartozik. A szállodák Magyarország egyik legkedveltebb fürdőhelyének, Hajdúszoboszlónak a sétáló utcájában találhatóak. Tekintettel arra, hogy a három létesítmény három különböző színvonalat képvisel – a 4 csillagos szállodától a családias wellness hotelen keresztül egészen az elegáns panzióig – minden utazni, kikapcsolódni vágyó vendégünk megtalálja a neki tetsző szálláslehetőséget.

A fenti két szállodához hasonlóan a Hajdú Park cégcsoport mindhárom szállodájával kapcsolatban cégünket bízta meg a kizárólagos képviseletével

Hetedhét csererendszer

Magyarország legdinamikusabban fejlődő csererendszerével gyorsan és biztosan cserélheti meglévő üdülési heteit Magyarországon, illetve a környező országokban található üdülőkbe. Amennyiben üdülési hetét más időpontban vagy más üdülőben kívánja felhasználni, bérbe adná, vagy saját hetén felül még több időt szeretne pihenéssel, kikapcsolódással tölteni forduljon bizalommal a HETEDHÉT CSERE KFT-hez!

Ízelítő szolgáltatásainkból Kizárólagos képviselet Ügyfél azonosító Ügyfeleink mondták Gyakran felmerülő kérdések