Kizárólagos képviselet

Milyen előnyei származnak Önnek a kizárólagos képviseletből ?

Klubtagjaink elmondása alapján, óriási könnyebbséget jelent, hogy kizárólag egy szervezet jogosult a szerződéseikkel kapcsolatos ügyintézésre, így mindig tudják, hogy hova fordulhatnak kérdéseikkel, esetleges problémáikkal, és elkerülhetik az erre nem jogosult cégekkel való szerződések negatív következményeit.

Miért döntöttek partnereink a kizárólagos képviselet mellett?

Az üdülési jogok világának jelen piaci helyzetét Magyarországon leginkább a naponta új és új néven megalakuló, majd néhány hónap áldatlan tevékenykedés után jogutód nélkül megszűnő vállalkozások jellemzik. Ebben a helyzetben rendkívül fontos, hogy a szállodák egy véleményt, egy markáns álláspontot képviseljenek az ügyfelek oldaláról felmerülő igényekre, problémákra. A nem megfelelő módon irányított, nem kellően ellenőrzött kommunikáció negatív hatásai minden esetben hosszabb vagy rövidebb távon a szállodára és klubtagjaira ütnek vissza, rontva ezzel a befektetés jó hírét, és meggátolva az új ügyfelek bevonását a rendszerbe.

Miért a mi cégünket választották partnereink szállodáik kizárólagos képviseletére?

A TMR-CLTG KFT. megalakulása óta azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a befektetőkkel karöltve tiszta, világos és mindenek előtt valós képet ad ügyfeleinek a klubtagságukról, létező megoldásokat nyújt meglévő problémáikra, és teljes mértékben elhatárolódik azoktól az üzleti magatartásoktól, melyeknek köszönhetően ilyen negatív a megítélése az üdülési jogoknak ma Magyarországon.

Cégünk hosszú távon kíván a piacon tevékenykedni, és meggyőződésünk szerint ennek alapfeltétele a teljesen őszinte és elsődlegesen az ügyfelek igényeit szem előtt tartott üzleti magatartás.  Megítélésünk szerint kizárólag azok a vállalkozások tudnak az elkövetkező években növekedni, új ügyfeleket bevonni, akik ezen értékek mentén határozzák meg ülteti céljaikat.

Cégünk az ország egyik legeredményesebb call centerével több ezer ügyfélhez képes eljutni éves szinten, értékesítőink és menedzsereink sok éves tapasztalata pedig garancia arra, hogy a befektetők és az ügyfelek érdekei egyaránt megfelelő módon legyenek képviselve a megállapodások során.

 

Ízelítő szolgáltatásainkból Kizárólagos képviselet Ügyfél azonosító Ügyfeleink mondták Gyakran felmerülő kérdések