Gyakran felmerülő kérdések

 

Mit jelent a kizárólagos képviselet?

 

Partnereinkkel kötött exkluzív szerződésink értelmében kizárólaga TMR-CLTG Kft. által szervezett személyes konzultációkon van lehetőségük klubtagjainknak tájékozódni a szállodák tulajdonosai által is jóváhagyott lehetőségekkel kapcsolatban. A Partnereinkmenüpontban megtekintheti, hogy cégünk mely szállodákkal áll kizárólagos kapcsolatban. Ezeknek az üdülőknek a szerződéseivel kapcsolatban egyedül a TMR-CLTG KFT jogosult bármilyen típusú módosításra. Felhívjuk minden kedves ügyfelünk figyelmét, hogy amennyiben arra nem jogosult céggel kötne szerződést, az eseteges negatív következményekért sem a szálloda, sem a TMR-CTG KFT nem vállal felelősséget.

Hogyan használjam az ügyfél azonosító kártyámat?

 

Minden klubtagunk számára elküldünk egy ügyfél azonosító kártyát, mely tartalmazza a titkos ügyfél azonosító kódot.  Ezt akódotkizárólag Önök és a szálloda képviselője ismeri, ezért mindkét fél számára rendkívül fontos, hogy semmilyen körülmények között ne adja ki harmadik személynek. Kérjük, ügyfeleinket, hogy ezt a titkos kódot tartsák mindig maguknál és a cégünk nevében történő telefonos illetve személyes megkeresés esetén, csak abban az esetben fogadják el a meghívást illetve az ott elhangzottakat, ha az Önt megkereső személy ismeri ezt a kódot. Ellenkező esetben biztos lehet benne, hogy nem a vállaltunk által megbízott partnerrel tárgyal.

Olyan céggel szerződtem, akikről kiderült, hogy nem jogosult rá, mit tehetek?

 

Javasoljuk, hogy sürgősen keresse fel cégünket a weboldalunkon megtalálható elérhetőségek valamelyikén.  Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre. 

Hogyan csökkenthetném az üdülési jogommal kapcsolatos költségeket?

 

Az üdülési joggal kapcsolatos költségék mértékét, minden esetben a szálloda üzemeltetőjével megkötött Üdülőhasználati szerződés tartalmazza, így ennek a módosítására kizárólag az üzemeltető cég hozzájárulásával lehet lehetőség. Partner szállodáink bizonyos esetekben lehetőséget biztosítanak az üzemeltetési költségek újratervezésére, átütemezésére, illetve csökkentésére is. Ezzel kapcsolatban kérjük, keresse fel kollégáinkat a weboldalon található elérhetőségeink valamelyikén.

Hol kell bejelentenem a szerződésünkkel kapcsolatos változtatásokat?

Amennyiben az üdülési jog tulajdonosát kívánják változtatni (ajándékozás, öröklés stb.) kérjük, hogy annak érdekében, hogy a szerződések módosítását zökkenőmentessé tehessük, a dokumentumokkal együtt fáradjanak be ügyfélszolgálatunkra egy előre egyeztetett időpontban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ízelítő szolgáltatásainkból Kizárólagos képviselet Ügyfél azonosító Ügyfeleink mondták Gyakran felmerülő kérdések