Rólunk

Üdvözlöm!

Szeleczky Gyula vagyok, a TMR-CLTG KFT.  igazgatója.

Immáron 28 éve tevékenykedem az üdülési jogok piacán. Ezalatt az idő alatt lehetőségem volt megismerni ennek a rendkívül izgalmas iparágnak minden szegmensét. Fejlesztettem ingatlant, értékesítő cégeket építettem, és üzemeltettem szállodákat. Minden vállalkozásomban az az alapelv vezérelt, hogy valós értéket teremtsek az ügyfeleimnek.

Engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalkozásomat.

A TMR-CLTG KFT. azzal a jól meghatározott céllal jött létre 2006-ban, hogy könnyebbé tegye a magyarországi üdülési jog tulajdonosok életét, segítő kezet nyújtson a szerződéseikkel kapcsolatos ügyintézésben,  a különböző ajánlatok útvesztőjében való eligazodásban.

Vállalkozásunk folyamatos növekedését ezen a rendkívül izgalmas piacon kizárólag annak köszönhetjük, hogy minden üzleti döntésünket olyan értékek alapján hozzuk meg, mint az őszinteség, felelősség, tisztesség és etikusság.

Nap, mint nap azon munkálkodunk, hogy ügyfeleink számára az üdülési jog sokkal inkább a szeretteikkel töltött minőségi időről, a változatos, magas színvonalú üdülőkről, a pihenésről, a kikapcsolódásról, és sokkal kevésbé a felesleges kötelezettségekről, a valótlan ígéretekről vagy a jogszabályok labirintusáról szóljon.

Megalakulásunkkor független tanácsadóként segítettük ügyfeleinket, így alapozva meg ismertségünket és elismertségünket a szakmában.

Büszkék vagyunk arra, hogy miután megismertettük az üdülési jog piacának befektetőivel, hogy milyen értékek mentén, milyen küldetést képviselünk, számos szálloda tulajdonos döntött úgy, hogy megszakítja kapcsolatát korábbi értékesítőivel, és kizárólag minket tisztel meg azzal a kiváltsággal, hogy üdülőjét képviseljük.

Ebben a Magyarországon egyedülálló, új típusú együttműködési formában lehetőségünk nyílik arra, hogy – meghallgatva az ügyfelek problémáit, megváltozott igényeit – a tulajdonosokkal közösen dolgozzunk ki olyan innovatív konstrukciókat, melyek a lehető legjobban megfelelnek a mai kor elvárásainak.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a szállodákkal kötött exkluzív szerződéseinknek köszönhetően mára több, mint 15.000 klubtag kizárólagos képviseletét láthatjuk el.

Szolgáltatásaink töretlen fejlesztésével igyekszünk megszolgálni partnereink és klubtagjaink belénk vetett bizalmát.

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett, így célul tűztük ki, hogy a közel jövőben tovább bővítjük a szerződött üdülőklubjaink, ezáltal ügyfélkörünk számát, hogy minél több magyar család számára biztosíthassuk a gondtalan klubtagság élményét.

Ízelítő szolgáltatásainkból Kizárólagos képviselet Ügyfél azonosító Ügyfeleink mondták Gyakran felmerülő kérdések